Регистрирайте се за нашия бюлетин и получавайте първи промоции и нови зареждания.

Маркови дрехи онлайн

Oнлайн магазин за маркови дрехи, markovi drehi

Дрехи онлайн

Добре дошли в онлайн магазин за мъжки и дамски маркови дрехи DRESSKING. Тук ще намерите нови колекции и outlet аутлет колекции якета, ризи, обувки, чанти, чантички, поли, рокли, блузи, тениски, колани, панталони, боксерки, топове, бански и др.За онлайн магазин DressKing

Онлайн магазин за маркови дрехи DressKing

Добре дошли в DressKing – онлайн магазина, в който можете да се облечете луксозно, според последните тенденции на модните подуими или просто да разгледате уникални маркови стоки на цени, които не сте свикнали да виждате. Всичко това, заедно с доброто настроение Ви гарантират една незабравима онлайн шопинг мания.

Сезонни намаления в DressKing

Намаленията в онлайн магазин за маркови дрехи DressKing са две: лятно и зимно. Лятното намаление започва на 01. август, а зимната разпродажба започнва на 01. януари. През останалото време продаваме на нормални цени, като предлагаме за редовните ни клиенти VIP отстъпки с 10% намаление.

Онлайн от 2004 г., а в България от 2009 г. и хиляди доволни клиенти

DressKing България е част от световната верига онлайн магазини за дрехи DressKing, създадена с гордост от нашата мениждърка Беате Анталили през 2004 г. Ние сме на българския пазар от 2009 г., като доставката на нашите артикули до България в повечето случаи отнема само от 1 до 3 раобтни сни, благодарение на нашия голям склад в Румъния.

Ако имате предрасъдъци или опасание от пазаруването на дрехи онлайн от DressKing, то може да се обърнете за мнение към нашите хиляди клиенти в нашата страница във Facebook или да прочетете мненията на нашите клиенти. Всеки артикул, който закупите можете да го проверите и премерите преди да го заплатите, а дори и да го върнете в 30 дневен срок, като си получите парите обратно.

Нашият Newsletter Ви информира първи за новите продукти

Голяма част от артикулите имат ограничена наличност, затова DressKing Ви предоставя възможност за регистрация и получаване на e-mail бюлетин, който ще Ви информира първи за нова стока, намаления и разпродажби. Лесно е, затова се регистрирайте още сега!

Лесен процес на пазаруване и плащане

Пазаруването в сайта е напълно безопасно и Ви гарантира конфиденциалност на предоставената информация. За условията за доставка и плащане на Dressking.net, моля разгледайте Доставка и плащане и Права за ползване.

Rock ‘n Roll, Let’s Go!