Jun 9, 2016
fashion-girl

Над 70 модела мъжки маркови бански тип шорти за лято 2016 на марките Dsquared, Emporio Armani, Hugo Boss, Versage

mujki-markoi-kurpi-lqto-2016

Новите модели мъжки бански, които ще бъдат актуални през лято 2016 са шорти и вече могат да бъдат закупени от онлайн магазин DRESSKING. Повечето мъже ги предпочитат защото са универсални, удобни и практични. С този модел освен на плажа можеш да прекосиш курорта на морето без притеснения.

Едни от най-предпочитаните модели са бански шортите на DSQUARED, който са средно дълги към по-къси, с универсални и интересни разцветки, графити, лого и други. Моделите бански на марката са сред най-търсените, тъй като съчетават в себе си цветен и красив дизайн с удоволствието от това да носиш нещо марково и популярно. Други много харесвани бански шорти са на марка VERSAGE, модели, които са определено по-къси за по-секси момчетата, за които плажа е отлично място за нови запознанства. Шортите на марката наистина са много ефирни и в подходящи контрастиращи цветове, които се забелязват от далеч.

Сред водещите марки на мъжки бански шорти се нареждат и ARMANI, определено обичана марка. Моделите мъжки бански на бранда са често нестандартни, цветни, с лого или пък с надписи.

Ако си почитател на горещите летни месеци, времето прекарано край морският бряг и басейните и си падаш по шоколадовият загар тези бански шорти ще ти харесат и ще останеш много доволен. Новата ни колекция съставена от страхотни модели маркови мъжки бански шорти вече е на един клик разстояние. Всички предлагани модели са атрактивни и модерни ,съобразени изцяло с мъжките предпочитания и последния писък на модата.

В онлайн  магазин DRESSKING има голямо разнообразие от над 70 модела, марки –  Hugo Boss, Valentino, Vilebrequin, DSQUARED, Armani, VERSAGE, различни цветове мъжки бански шорти, предназначени както за море и басейн, така и за ежедневно носене, като панталонки.

Търсите да купите маркови мъжки дрехи от DressKing

Leave a comment

За онлайн магазин DRESSKING

DRESSKING е онлайн магазин за маркови дрехи, обувки и аксесоари.
Печелим нашите клиенти с качество на артикулите и отлично обслужване, бърза доставка в рамките на 1 работен ден и опция за връщане на стоката.
Пазарувай в онлайн магазин www.dressking.net

Мъжки маркови тениски

Мъжки маркови дънки

Мъжки маркови ризи

Купи мъжки маркови ризи Купи мъжки маркови ризи онлайн

Мъжки маркови боксерки

Мъжки маркови колани

Следвай DRESSKING в Instagram

Следвай DRESSKING в Facebook