Jun 9, 2016
fashion-girl

Маркови плажни кърпи DSQUARED с най-хитовата щампа за лято 2016

2b369dfc471d81ab980872692901fc1c44b016bbЛятото е вече тук, и морето ни чака! Време е за подготовка за плажа и външния вид, който определено е важен, ако искате да събирате погледите на всички на пясъка. Именно затова изборът на марковa плажнa кърпaбански и ефектни джапанки е от особено значение. Добре е банският да бъде подходящо съчетан с плажната кърпа и джапанките, което ви прави естет дори на плажа и няма как да не бъде забелязано.

Това лято ще са модерни различни цветови комбинации на плажните кърпи – от едноцветни модели до модели с принтове на цветя, геометрични фигури и свежи картинки.

Хавлиените кърпи, най-подходящи  за плаж, са с размер 70/140, препоръчително от висок процент памук, което гарантира максимална попиваемост. Подходящи са и кърпите, които са с плюш от едната страна. Лекотата и тънките власинки на този вид материя изиграват основна роля на плажа. Специалната обработка на плюша го прави предпочитан, защото песъчинките не се набиват толкова в материята. И не на последно място едно от най-важните качества на плажната кърпа е да изсъхва за кратко време, което отново се дължи на качествата на памука.

В онлайн магазин DRESSKING ще откриете богато разнообразие на маркови плажни кърпи, които освен всички качества, които Ви споменахме се отличават и с дизайн. Цветовете на кърпите на модните дизайнери –DSQUARED, Armani, Gucci, Hugo Boss, Dolce&Gabbana, Calvin KleinJust CavalliTommy Hilfiger и др. са наситени и най-реалистичните на пазара,тъй като се използва специална технология за изрисуване на текстилните нишки на кърпата.

☀☀☀ЛЕГНИ НА ПЯСЪКА ВЪРХУ УНИКАЛНАТА ПЛАЖНА КЪРПА НА DSQUARED☀☀☀

Ако все още не сте избрали своята кърпа, определено ще харесате най-хитовия модел на марката DSQUARED с уникална щампа и дизайн. Марковите плажни кърпи могат да издържат до 40 градуса, без да се промени печатът или визията си. За да бъдете изцяло в тон на плажа Ви предлагаме страхотна комбинация от страхотни мъжки черни бански и джапанки с ефектни надписи.

Търсите да купите маркови мъжки дрехи от DressKing

Leave a comment

За онлайн магазин DRESSKING

DRESSKING е онлайн магазин за маркови дрехи, обувки и аксесоари.
Печелим нашите клиенти с качество на артикулите и отлично обслужване, бърза доставка в рамките на 1 работен ден и опция за връщане на стоката.
Пазарувай в онлайн магазин www.dressking.net

Мъжки маркови тениски

Мъжки маркови дънки

Мъжки маркови ризи

Купи мъжки маркови ризи Купи мъжки маркови ризи онлайн

Мъжки маркови боксерки

Мъжки маркови колани

Следвай DRESSKING в Instagram

Следвай DRESSKING в Facebook